The Witcher sæson 2 udgivelsestidspunkt (hvor du bor)

Hvilken Film Skal Man Se?
 

The Witcher sæson 2 er kun dage væk nu. Fans har ventet i næsten to år på nye afsnit af The Witcher , og endelig er ventetiden næsten ovre.

The Witcher sæson 2 har premiere d Netflix fredag ​​den 17. december 2021. Vi ved allerede, at dette er et af de bedste Netflix-shows i 2021.

Vi ved, at der er så mange fans af den originale Netflix-serie, som vil vente på at se den nye sæson, så snart den er tilgængelig på Netflix.

For at hjælpe dig med at finde, hvornår du kan se The Witcher sæson 2, så snart den har premiere, har vi delt, hvornår sæsonen falder i næsten alle tidszoner rundt om i verden.

The Witcher sæson 2 gang

The Witcher sæson 2 udgivelsestid er planlagt til klokken 12:01 PT fredag ​​den 17. december. Hvis du bor på USA's vestkyst, kan du blive oppe til midnat og straks se første afsnit (eller hver episode) af den nye sæson.

Hvis du bor uden for USA, er det lidt mere kompliceret.

Nedenfor har vi delt, hvornår du kan se den nye sæson, hvor du bor.

  • Hawaii: 22:01 HST torsdag den 16. dec
  • Alaska: 23:01 AKDT torsdag den 16. dec
  • USA's vestkyst: 12:01 PT fredag ​​den 17. december
  • Bjergtidszone: 01:01 MT fredag ​​den 17. december
  • Midtvesten af ​​USA: 02.01 fredag ​​den 17. december
  • USA's østkyst: 03:01 ET fredag ​​den 17. december
  • Brasilien: 05.01 BRT fredag ​​den 17. december
  • England: 8:01 BST fredag ​​den 17. december
  • Frankrig: 9:01 CEST fredag ​​den 17. december
  • Tyskland: 9:01 CEST fredag ​​den 17. december
  • Italien: 9:01 CEST fredag ​​den 17. december
  • Spanien: 9.01 CEST fredag ​​den 17. december
  • Israel: 10:01 IDT fredag ​​den 17. december
  • Sydafrika: 10:01 SAST fredag ​​den 17. december
  • Moskva, Rusland: 11:01 MSK fredag ​​den 17. december
  • Dubai, UAE: 12:01 GST fredag ​​den 17. december
  • Indien: 13:31 IST fredag ​​den 17. dec
  • Sydkorea: 17:01 KST fredag ​​den 17. dec
  • Japan: 17:01 KST fredag ​​den 17. dec
  • Sydney, Australien: 18:01 AEST fredag ​​den 17. december

The Witcher sæson 3 er allerede i gang på Netflix. Vi håber du nyder sæson 2!

Spred budskabet om hvornår The Witcher sæson 2 vil være tilgængelig til at streame, hvor du bor.

Næste:De bedste Netflix-serier kommer i 2022